REDRAGON K592 AMSA PRO

НОВ
Складова наличност: 1 бр.
REDRAGON K592 AMSA PRO
REDRAGON K592 AMSA PRO
REDRAGON K592 AMSA PRO
REDRAGON K592 AMSA PRO
REDRAGON K592 AMSA PRO
REDRAGON K592 AMSA PRO
REDRAGON K592 AMSA PRO
REDRAGON K592 AMSA PRO
REDRAGON K592 AMSA PRO
REDRAGON K592 AMSA PRO
REDRAGON K592 AMSA PRO
REDRAGON K592 AMSA PRO

REDRAGON K592 AMSA PRO СИНИ ОПТИЧНИ СУИЧОВЕ

115,00 лв
В любими
Препоръчай
Отпечатай
Сравни
Въпрос за продукта
Детайли
Данни
ОПИСАНИЕ
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Детайли
 ТИП ОПТИЧНО-МЕХАНИЧНА
 ИНТЕРФЕЙС  USB 2.0 ПОЗЛАТЕН НАКРАЙНИК
 СВЪРЗАНОСТ  ОПЛЕТЕН КАБЕЛ USB С МАГНИТ
 КЛАВИАТУРНА ПОДРЕДБА  ENGLISH (US)
 БРОЙ КЛАВИШИ  104 БР. ANTI-GHOST
 МУЛТИМЕДИЙНИ БУТОНИ  -
 МАКРО БУТОНИ  -
 СУИЧОВЕ  V-ОПТИЧНИ СИНИ
 ПОДСВЕТКА  RGB, КЛАВИШИ + СТРАНИЧНА
 ЦВЯТ  ЧЕРЕН
 ДЪЛЖИНА  44.4 СМ
 ШИРИНА  16.5 СМ
 ВИСОЧИНА  3.6 СМ 
 МАТЕРИАЛ  ABS, МЕТАЛ
 ТЕГЛО  1.60 KG
 СОФТУЕР  ДА DOWNLOAD
 КУТИЯТА СЪДЪРЖА  КЛАВИАТУРА, РЪКОВОДСТВО ЗА   ЕКСПЛОАТАЦИЯ, 8 БРОЯ ТЕСТ  СУИЧОВЕ, СКОБИ ЗА ВАДЕНЕ НА КЛАВИШИ И СУИЧОВЕ, ЛОГО СТИКЕР
 ГАРАНЦИЯ  24 МЕСЕЦА
Данни
Производител
Redragon
Тегло
1.60 KG
Складова наличност
1 бр.
Артикулен номер
RK592
Product status
НОВ    В наличност    Безплатна доставка    
ОПИСАНИЕ

Усезаемо бързодействие

Оборудвани с най-новите уникални V-оптични сини превключватели Redragon, Ви правят 10 пъти по-силни и по-бързи от опонентите ви! Може да не сме в състояние да помогнем с вашите умения, но можем да направим вашата хардуерна поддръжка по-добра.

Солидна конструкция
Без значение колко по-трудно или често посещавате, или колко лоша е ситуацията с писане, 100 милиона пъти продължителността на живота с натискане на клавиш с 0 абразия ще го излекува като нов.

N-ключ роловър
Основната поддръжка за писане без конфликт и забавяне за осигуряване на всичките ви крещящи и сложни игрови умения, разширява максимално възможностите ви.

Ярка RGB подсветка
18 RGB режима на осветление се управляват от клавиатурата. Една нова функция на клавиатурата K592 е добавянето на RGB зони за осветление от долната лява и дясна страна. Тези нови осветителни зони са отделни от основното RGB осветление. Има по-малко режими, но те са напълно адекватни.

Изключително БЪРЗО! - Оборудван с най-новите уникални V-оптични сини превключватели Redragon, много по-лесно е да натискате и въвеждането е по-бързо от стандартния механичен превключвател, благодарение на регистрацията на светлинната скорост (време за реакция 0,2 ms) на оптичните превключватели. Има достатъчно звук и осезаемост, за да подпомогне машинописта, но не толкова, че някой в ​​околността да се чувства като във военна зона.


Пригответе се за светлинно шоу - Всички скорошни клавиатури Redragon RGB предлагат същите 18 режима на осветление, контролируеми от клавиатурата. Една нова функция на клавиатурата K592 е добавянето на RGB зони за осветление от лявата и дясната страна. Тези нови осветителни зони са отделни от основното RGB осветление. Има по-малко режими, но те са напълно адекватни. Той може да бъде напълно изключен, ако нямате нужда от него.


No Conflict & No Lag - V-оптичните превключватели ви позволяват да реагирате много по-бързо и да заснемете изстрела на опонентите си. Когато имате нужда от различни натискания на клавиши едновременно, ще бъдете покрити. Нашата клавиатура не изостава и не предизвиква конфликти.


Солидна конструкция с по-дълъг живот - почувствайте издръжливостта не само като се наслаждавате на солидната лека конструкция, но и от почти неабразивните оптични превключватели. Нови ОПТИЧНИ превключватели = 2x живот на стандартните механични превключватели; 50 милиона преси x2 = 100 милиона = по-добра стойност. IP68 водоустойчив дизайн.


Поддръжка на повече функции - свързването на макро клавиши с програмируеми клавиши може да се редактира чрез софтуер. Ергономичният дизайн с регулируема стойка удължава нивото на комфорт при писане, оставяйки по-малко умора.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Ключови превключватели: V-оптични сини превключватели
USB конектор: USB 2.0
Свързване на клавиатурата: кабелна
Матрица: 104 клавиша (пълно преобръщане)
Регулируема височина: Да

Съдържание на пакета:
1 x механична игрална клавиатура Redragon K592
1 x скоба/издърпвач на суичовете
1 x скоба/издърпвач на капачките
1 x ръководство на потребителя
8 x резервни превключватели (син, кафяв, червен и черен x 2)

WebShop System
Pazaruvaj.com
shopmania.bg